Başkan Yüksel “Günümüzde habere erişim kolaylığı, dürüst haberciliğin önemi daha da artmaktadır”

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle tüm basın mensuplarının gününü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Mesajında, Özgür basının halkın bilgilenme ve haber alma hakkının en etkili aracı olduğunu vurgulayan Başkan Yüksel “Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Günümüzde teknolojik gelişmelerin hızı, çeşitliliği, bilgiye ve habere erişimi kolaylaştırmakla birlikte tarafsız, doğru, ilkeli, haberciliğin önemi daha da artmaktadır. Kamuoyunu basın meslek ilkeleri çerçevesinde; doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren, zor şartlar altında ve fedakârca mesleklerini yapan gazeteciler, çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsuru olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, ilimiz ve ilçemizde faaliyet gösteren; yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerimizin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.