Bismil- Diyarbakır Minibüs Taşıma Ücretine İndirim

Bismil ilçesinde, halktan gelen talep doğrultusunda şehir merkezine minibüs yolcu taşıma ücretleri Belediye Başkanımız Sayın Turgay GÜLENÇ ’in girişimleri ile 6 TL’den 5 TL’ye indirildi.

Bismil 15 nolu Kooperatif, 19 nolu kooperatif ve 4 nolu kooperatif yöneticileri ile toplantı yapan Belediye Başkanımız Turgay Gülenç, şimdiki ücret tarifesinin günümüz şartlarına uygun hale getirilmesini, vatandaşların daha ucuza seyahat etmesi gerekliliğini vurguladı. Başkan Gülenç’in bu isteği doğrultusunda 15 ve 19 ve 4 nolu kooperatifleri indirime giderek ücretleri 5 TL olarak belirledi. Yeni indirimli tarifeler uygulanmaya başladı.
Bismil Belediye Başkanımız Sayın Turgay Gülenç, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “15 nolu Kooperatif  Başkanı Görsel Alkan, 19 Nolu Kooperatif başkanı Rıfat Gümüş ve 4 nolu kooperatif  başkanı Abdulhamit Öncel ile olumlu bir görüşme gerçekleştirdik. Bunun sonucunda fiyatlarda indirime gidilerek Bismil halkımızın daha ucuza seyahat etmelerine imkan sağladık. Bu isteğimizi geri çevirmeyen başta 15 nolu Kooperatif  Başkanı Görsel Alkan, 19 Nolu Kooperatif başkanı Rıfat Gümüş ve 4 nolu kooperatif  başkanı Abdulhamit Öncel ve minibüs birliği yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar kapatıldı.