Bismilliler Ramazan Etkinliklerinde Buluşuyor

Bismil Belediyesi Ramazan etkinlikleri çerçevesinde halka verilen 2000 kişilik iftar yemeğinden sonra Bedri Ayseli’n söylediği birbirinden güzel türküleri ile vatandaşların büyük beğenisini topladı.

Bismil halkı Ramazan ayı boyunca yoğun ilgi gösterdiği Bismil Belediyesinin Ramazan Geceleri programları, Hükümet Konağı önünde her gece yeni bir sanatçıyı ağırlamaya devam ediyor. Çocuklar için sergilenen çeşitli şov gösterilerin yanı sıra seslendirdiği güzel türküler ile vatandaşın büyük ilgisini görüyor.

Büyük İlgi ile İzleniyor

Bedri Ayseli konseri ve çeşitli şov gösterilerini izlemeye Bismil Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Ak Parti heyeti, Kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bedri Ayseli’nin seslendirdiği türkülerle vatandaşlar tarafından büyük beğeni alırken, daha sonra şovmenler tarafından çember oyunu ile çocuklar ve vatandaşlar büyük ilgi ile izlediler.  Hükümet konağı önünde dolduran vatandaşlar türkü ve şov gösterilerini fotoğraf ve videolarını cep telefonlarına kaydetmeyi ihmal etmediler.

Konser sonunda sahnede bir konuşma yapan Başkan Yüksel, “ Sevgili vatandaşlar Bismil Belediyesinin düzenlediği Ramazan etkinliklerin 4’üncüsün de bu akşam beraberiz. Önce beraber iftar yaptık oruçlarımızı beraber açtık Allah kabul etsin, daha sonra eşsiz bir müzik ziyafetiyle ruhlarımızı doyurduk. Ben teşriflerimizden dolayı başta değerli sanatçımız hemşerimiz Bedri Ayseli’ye şükranlarımı sunuyorum şahsım adıma ve ilçemiz adına teşekkür ederim. Bir sonraki etkinlikte buluşmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum”, dedi.

Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Programdan sonra görüşlerini aktaran vatandaşlar Bismil Belediyesi’nin yaptığı programlardan memnun olduklarını belirtirken, özellikle hem kendileri hem de çocukları için güzel ve eğlenceli programlar yapıldığını kaydettiler. Vatandaşlar yapılan güzel etkinliklerden dolayı Bismil Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel’e teşekkür ettiler.

Bismil Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri 29 Mayıs Salı günü aynı yerde Grup Tillo ve ekibinin İlahi dinletisi programıyla devam edecek.