DUYURU

Kovid 19 virüsü ile mücadele kapsamında 23-24-25-26 Nisan 2020 tarihlerinde sokağa çıkma yasağı nedeniyle ilçemizde, tarımsal faaliyetlerin aksamaması ve üretimin devam etmesi açısından ilçemizde çiftçilik yapan ve bunların işçileri (sulamacı, çapacı, şoför, ekim yapan vb.) ilaçlama yapan ile çiftçilerimizin tarım alet ve ekipmanlarda, sulama sistemlerinde, trafolarında çıkacak arızaları yapmak üzere işçilerin ve yedek parçalarının teminleri konusunda, danışman ziraat mühendisleri, gübre ve zirai ilaç bayileri ve soğuk hava depoları sokağa çıkma yasağı kapsamından muaf olacaklardır. Tarımsal faaliyette bulunan bütün işçi ve üreticilerimiz sosyal mesafeye dikkat edip maske takacaklardır. Üreticilerimizin yanında olacağımızı ve kazançlarının bol olmasını dilerim.

Kerem Süleyman YÜKSEL

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan V.

Size nasıl yardım edebilirim?