Bismil'de Süs ve Çeyizlik Eşya Sergisi

Bismil'de Süs ve Çeyizlik Eşya Sergisi,bismil,de,süs,ve,çeyizlik,eşya,sergisi

Bismil Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi'nin ortak çalışmaları ile kurslarda yapılan hediyelik eşyalar sergilendi. Bismil Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen sergiye Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu, Bismil İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Halk Eğitim Müdürü Osman Gülsever’in yanı sıra onlarca öğretmen ve öğrenci katıldı. burada yapılan folklor ve tekvando gösterilerin ardından kurslarda mezun olan öğrencilere sertifikaları dağıtıldı. Ardından burada bir konuşma yapan Bismil Halk Eğitim Müdürü Osman Gülsever, kadınların toplumun anası olduğunu belirterek bu yıl içinde değişik dallarda 398 kurs açtıklarını bu kurslarda 2486’sı kadın toplam 7650 kişinin sertifika belgesi almayı hak kazandığını belirtti.

Nujin Kadın evinde üretilen süs eşyalar büyük ilgi gördü

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu ve Bismil İlçe Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, kesti. Açılışın ardından kurslarda üretilen süs ve çeyizlik eşyalar gezildi. Halk Eğitim merkezi bünyesinde açılan kurslardan en çok Bismil Belediyesi ile ortaklaşa açtığı alüminyum folyo, tel kırma, ahşap boyama, sanatları ilgi gördü. Açılış esnasında kursiyerler ve öğretmenlerin Bismil Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu’na yoğun ilgi göstermesi ise dikkat çekti.

Bu İçerik 12.05.2011 Tarihinde Nujin Kadın Evi Kategorisinde Yayınlanmıştır

Bismil Belediye Başkanı

Cemile Eminoğlu
Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu

Sizce Belediye Hangi Alanda Hizmetlerini Yoğunlaştırmalı?
    Asfaltlama
    Altyapı
    Su Sorunu
    İlaçlama